Sommer 2011

12.07.11

Sommer 2011 - Neues aus Medellin

Die Kinder in Medellín sind wieder gut aus ihren Ferien in Sopetràn zurückgekehrt ins Kinderheim Superarse. Da das IKG speziell diese Ferien finanziell unterstützt, freuen wir uns über den Erfolg des Ferienprogramms. Lina Perez, die Leiterin von Superarse, schickte am 8.7.2011 folgende E-Mail:

Good afternoon Christa and Veronika,
I want to share with you that our children and teenagers have just arrived from their june vacation period in Sopetrán with excellent results. On this occasion we had 17 families linked to the program that strengthened links and enable our children to share an unforgettable experience that has significant impact on their lives.

I want to share some photos of the experience with you. This beautiful program would not be possible without you. Together we contribute to building a more just and equitable social fabric.

Best regards,
Lina